Foodhallen Den Haag

Opdrachtgever Foodhallen Amsterdam
Plaats Den Haag
Periode 2019
Gebruiker
Horeca
Bedrijfspand

Projectomschrijving

Na Amsterdam en Rotterdam opent Nederlands eerste indoor foodmarket, Foodhallen, zijn derde locatie. Met 12 foodstands en twee bars trekt Foodhallen Den Haag in winkelhof Haagsche Bluf.

Net als de evenbeelden in Rotterdam en in Amsterdam krijgt ook de nieuwste Foodhallen een eigen persoonlijkheid. Twaalf lokale ondernemers vullen vanaf eind 2019 de 12 stands; 11 vaste concepten en de gebruikelijke pop-up stand.

Het design voor de derde Foodhallen komt van de tekentafel van Studio Modijefsky. De verbouwing van Foodhallen Den Haag is in volle gang en de Haagsche Bluf wordt de komende periode omgebouwd tot een gezellige plek waar je o.a heerlijk kunt borrelen en eten.

Een fijne samenwerking met een heel mooi resultaat.

Opdrachtgever: Foodhallen Amsterdam

Architect:Studio Modijefsky

Werkzaamheden

Ontwerpen en adviseren van de volgende installaties:

  • Rioleringsinstallaties (terrein, hwa en vwa)
  • Waterinstallaties
  • Brandbestrijdingsinstallatie (sprinker mist installaties)
  • Klimaatinstallaties (verwarming, ventilatie, koelinstallatie en regelinstallatie)
  • Elektrische installatie, communicatie-, brandmeld- en beveiligingsinstallatie.
  • Onderzoeken, inventariseren mogelijkheden installaties (fase 0).
  • Voorlopig Ontwerp incl. kostenindicatie t.b.v. VO-fase (fase 1)
  • Omgevingsvergunningstekeningen en berekeningen (fase 2)
  • Definitief Ontwerp incl. kostenindicatie (fase 3)
  • Contractdocumenten in bouwteam (fase 4)
  • Prijscontrole (fase 5)
  • Uitvoeringsbegeleiding en toezicht (fase 6)