Home > vacatures

kantoor Overdevest

Vragen of solliciteren?

Wilt je meer informatie over onze vacatures of ben je geintereseerd in een stageplaats. Neem gerust contact met ons op.

E-mail:
info@overdevestadviseurs.nl
Telefoon:
070 383 44 90

>> Meer contactgegevens

Vacatures technisch adviesbureau Overdevest Adviseurs

Sinds de oprichting van ons technisch adviesbureau Overdevest Adviseurs begin 2009 vinden steeds meer opdrachtgevers de weg naar ons technisch bureau. Overdevest Adviseurs is een kleine platte en onafhankelijke organisatie met een no-nonsense mentaliteit. Hierdoor zijn we erg flexibel en kunnen wij ons altijd richten op de wensen van de klant. En met succes want het aantal opdrachten en klanten groeit. Hierdoor zijn we regelmatig opzoek naar nieuwe collega's die ons team kunnen versterken. Lees meer over ons adviesbureau installatietechniek. We hebben op dit moment de volgende vacatures open staan:

Werktuigbouwkundig tekenaar / ontwerper (geplaatst: 05-03-2011)

Als werktuigbouwkundig tekenaar/ ontwerper bij Overdevest Adviseurs maak je deel uit van een team onder leiding van een ervaren projectleider of adviseur, waarmee je regelmatig de voortgang afstemt. Je tekent, ontwerpt, berekent, en beschrijft de installaties of delen daarvan in een bestek. Je bent verantwoordelijk voor het werktuigbouwkundig onderdeel van het totaalontwerp en stemt in teamverband af met de andere disciplines van het project.

Functie eisen:


Wat bieden wij:

Dienstverband:

Vragen of solliciteren?

Voor eventuele vragen kun je bellen met Dennis of Patrick Overdevest. Voldoe je aan de functie eisen en wil je graag solliciteren? Stuur dan je C.V. met motivatie per post of e-mail aan Dennis Overdevest. Hier vind je onze contactgegevens.