Home > diensten > revisietekeningen

technisch adviesbureau revisietekeningen

Project: Upgrade computerruimte Ministerie V&W Koningskade, Den Haag

Overdevest Adviseurs heeft de installatietechnische, bouwkundige en constructieve voorzieningen t.b.v. de computerruimten aangepast.

>> Meer informatie

Technisch adviesbureau voor maken revisietekeningen

Bij het technisch adviesbureau Overdevest Adviseurs kunt u ook terecht voor het laten maken van revisietekeningen. Of u nou een installateur of beheerder van een gebouw bent. Met behulp van onze revisietekeningen kan ons adviesbureau installatietechniek exact in kaart brengen hoe een installatie is aangebracht en welke materialen er zijn gebruikt. Om aan de eisen van NEN1010 te kunnen voldoen zijn revisietekeningen een opleveringsverplichting voor installateurs. Als gebouwbeheerder dient u correcte revisietekeningen te kunnen overhandigen tijdens een NEN3140 inspectie. Het is van groot belang de juiste revisietekeningen te hebben.

Technisch adviesbureau Overdevest Adviseurs heeft een aantal specialisten in dienst die de juiste revisietekeningen voor u kunnen maken. Wij werken altijd in vier fases:

Inventarisatie

Bij het maken van revisietekeningen zullen wij ons eerst inleven in de installatie. Denkt u hierbij aan het visueel opnemen van de gehele installatie of het controleren van bestaande tekeningen. Uiteraard alles op basis van de nu geldende normen. Ons adviesbureau installatietechniek zal tijdens de inventarisatie rekening houden met uw specifieke eisen.

Uitwerking revisietekeningen

Tijdens de uitwerking, het daadwerkelijke maken van de revisietekeningen, zullen we alle informatie die we hebben verkregen tijdens de inventarisatie verwerken. Bestaande digitale tekeningen kunnen uiteraard worden aangepast, Calques of witdrukken kunnen wij digitaliseren.

Controle revisietekeningen

In deze fase zullen wij intern de revisietekeningen op inhoud en geldende voorschriften controleren. U ontvangt natuurlijk ook een exemplaar van de revisietekeningen ter controle.

Oplevering revisietekeningen

Na de controle van technisch adviesbureau Overdevest Adviseurs en goedkeuring van u als opdrachtgever worden de revisietekeningen op witdruk verstrekt. Alle gegevens zijn ook digitaal beschikbaar.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over het maken van revisietekeningen, bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw project of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.