Home > diensten > berekening bouwaanvragen

berekening bouwaanvragen, berekening bouwvergunning zoals epc berekening

Project: Kabelberekening stadsdeelkantoor Den Haag

Naar aanleding van een discussie tussen installateur en adviseur m.b.t. de kabelberekeningen en de uitgangspunten in het bestek hebben wij op verzoek van Imtech Utiliteit West e.e.a. uitgezocht en gecontroleerd.

>> Meer informatie

Berekening bouwaanvragen of bouwvergunning, o.a. epc berekening

Technisch adviesbureau Overdevest Adviseurs kan u ook helpen bij het maken van een berekening bouwaanvraag. Als u wilt gaan bouwen of verbouwen, heeft u in veel gevallen een bouwvergunning nodig. Om de bouwvergunning te kunnen verlenen, verlangt de gemeente bij de bouwvergunningsaanvraag diverse berekeningen. Ons technisch adviesbureau verzorgt de berekening bouwaanvragen of berekening bouwvergunning i.s.m. onze technische partner.

Adviesbureau Installatietechniek Overdevest Adviseurs kan voor u de volgende bouwaanvraagberekeningen verzorgen:

Berekeningen voor installatietechnische voorzieningen

Maar ook voor het ontwerp van uw installatietechnische voorzieningen, kan ons adviesbureau installatietechniek berekeningen voor u uitvoeren. Tevens kunnen deze uitgewerkt worden tot ontwerptekeningen en kan er een werkbeschrijving bij gemaakt worden.

Meer informatie epc berekening of offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over de berekening bouwaanvraag, bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw project of wilt u wellicht direct een offerte aanvragen voor een epc berekening? Neem gerust contact met ons op.