Home > diensten > begeleiden installatiewerkzaamheden

projectbegeleiding begeleiden installatiewerkzaamheden stadhuis Zaandam

Project: Stadhuis Zaandam

Het nieuwe stadhuis is onderdeel van een grootscheepse herontwikkeling van de binnenstad. Het gebouw biedt ruimte aan meer dan 800 ambtenaren.

Overdevest Adviseurs doet o.a. de projectcoördinatie m.b.t. de beveligingsinstallatie.

>> Meer informatie

Projectbegeleiding en begeleiden installatiewerkzaamheden

De mogelijkheden bij ons technisch adviesbureau gaan verder dan het ontwerpen van technische installaties en het geven van technisch advies en installatie advies. Ook als het ontwerp af is kan het adviesbureau iets voor u betekenen. Het behoort tot de mogelijkheden dat Overdevest Adviseurs de projectbegeleiding voor zijn rekening neemt tijdens de realisatiefase. Wij begeleiden de installatiewerkzaamheden en zorgen dat de installateur maakt wat er ontworpen is door het technisch adviesbureau.

De volgende activiteiten met betrekking tot projectbegeleiding en begeleiding installatiewerkzaamheden kunnen door ons adviesbureau installatietechniek worden uitgevoerd:

Overdevest Adviseurs is ook uw technisch adviesbureau voor projectbegeleiding en het begeleiden van installatiewerkzaamheden, ze kennen het ontwerp immers tot in het kleinste detail.

Meer informatie over projectbegeleiding of offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie, bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met het begeleiden van uw project of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.