Adviesbureau Installatietechniek - Overdevest Adviseurs

Overdevest Adviseurs is een veelzijdig adviesbureau op het gebied van installatietechniek. Binnen het adviesbureau installatietechniek staan uw wensen en eisen centraal. Met de kennis en ervaring van onze installatie adviseurs hebben wij de doelstelling om u zo goed en objectief mogelijk te adviseren bij lastige vraagstukken m.b.t. installatietechniek. Zo kunt u kiezen voor de meest economische oplossing. De inbreng van ons adviesbureau installatietechniek is mogelijk in elke fase van het ontwerpproces of uitvoerings proces. Echter voor een optimaal advies kunt u onze installatie adviseurs het beste zo vroeg mogelijk in het ontwerpproces van het object inschakelen. Zo kunnen de technische installaties volledig worden geïntegreerd in het bouwkundige ontwerp.

Installatie adviseurs voor professioneel en onafhankelijk installatietechnisch advies

Het adviesbureau installatietechniek onderscheidt zich door zijn onafhankelijke positie en no-nonsense mentaliteit. Door de platte en kleine organisatie zijn wij zeer flexibel en hebben onze installatie adviseurs de mogelijkheid zeer klantgericht te werk te gaan. Uiteraard staan begrippen als duurzaamheid, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie centraal binnen onze jonge organisatie.

Waar kunnen wij u mee helpen

Overdevest Adviseurs is een veelzijdig adviesbureau installatietechniek. Echter onze installatie adviseurs hebben de volgende specialiteiten:

De kwaliteit van onze diensten is van groot belang. Wij proberen altijd energiezuinige installaties te ontwerpen met duurzame materialen. Hierdoor zijn de ontwerpen van onze installatie adviseurs milieubewust maar ook onderhoudsbewust. Dit zorgt uiteindelijk voor de meest economische ontwerpen voor uw project.

Wilt u weten wat we allemaal nog meer kunnen? Ga dan naar onze pagina diensten. Hier vindt u alle diensten die wij aanbieden.

Het team

Overdevest Adviseurs is opgericht door Patrick en Dennis Overdevest begin 2009. Ons kantoor staat in Den Haag maar onze opdrachtgevers bevinden zich in het hele land. Het adviesbureau installatietechniek bestaat inmiddels uit een vast team van 6 jonge en enthousiaste installatie adviseurs. Alle medewerkers van Overdevest Adviseurs hebben hun eigen kwaliteiten, specialiteiten en ervaring maar gezamelijk hebben we één doel voor ogen. We willen op een creatieve manier meedenken bij de ontwikkeling van gebouwen in Nederland zonder onnodige hoge eisen te stellen.

Maatschappelijk betrokken

Overdevest Adviseurs werkt samen met stichting Nelis. Stichting Nelis is opgericht om jongeren die (langdurig) werkloos zijn, zo snel mogelijk weer bij het arbeidsproces te betrekken. Dit doet Stichting Nelis door werkgelegenheidsprojecten op te starten, specifiek voor jongeren. Lees meer over Nelis

Kantoor Ministerie V&W a.d. Plesmanweg

Project: Upgrade computerruimte Ministerie V&W Plesmanweg, Den Haag

Het gebouw van het Ministerie van V&W aan de Plesmanweg in Den Haag is in 2006 grootschalig gerenoveerd.

Overdevest Adviseurs heeft de installatietechnische, bouwkundige en constructieve voorzieningen t.b.v. de computerruimten aangepast conform de eisen van SSO-ICT van het Ministerie van V&W.

>> Meer informatie